dissabte, 31 de gener del 2015

SnApS



Fins ara en feia servir per fer les meves cosetes i degut a la vostre demanda... Ja els teniu aquí!!!! SNAPS!!! De colors alegres i divertits, diferents formes!!! Pràctics d’utilitzar i posar en els vostres nous projectes o per reinventar-ne de nous!!!! Els snaps substituts del velcro i dels botons!!! ;)
Si us interessen o per qualsevol dubte em podeu enviar un correu electrònic a albagebe@gmail.com
Aquí els teniu per escollir!!!! 




Hasta ahora los solía utilizar para hacer mis cositas y debido a vuestra demanda... Ya están aquí!!!!!! SNAPS!!! De colores brillantes y divertidos, de diferentes formas!!! Uso práctico para poner en sus vuestros proyectos o reinventar de nuevos!!! Los snaps pueden sustituir al velcro i/o botones!!! ;) Si estáis interesados/as o para cualquier pregunta me podéis enviar un correo electrónico a albagebe @ gmail. com
Aquí los podéis elegir!!!!!!














SpRaY



També teniu a la vostre disposició els esprais!!! cola en esprai permanent ideal per a tot tipus de suports (tèxtils, scrapbooking, paper...) i cola en esprai on s’hi ha d’aplicar escalfor (semblant a la friselina)
Els trobo mooolt pràctics!!!

También teines a vuestra disposición los sprays!!!!!! Pegamento en spray permanente ideal para todos los tipos de soportes (textiles, scrapbooking, papel...) y pegamento en spray y que se debe aplicar calor (similar a friselina) me parecen muy prácticos!!!


divendres, 30 de gener del 2015

TeLeS



Aquí teniu les últimes teles que han arribat a Teixint Retalls

Marmoletjats
Estampats gris pastel
  



Teles polar

 :D


dimecres, 28 de gener del 2015

NiL i MaX



Bon dia!!!! avui us ensenyo una bosseta i una motxilla... aix... que m,agraden moooolt!!!! Ja fa mooooltes setmanes que l’Anna em va demanar si li podia fer una bosseta per en Nil i una motxilla per en Max, amb aquella tela de pirates tan xula combinat amb la tela verda de ratlles... i semblava que estava esperant-la... em quedava just per fer-li tot :)
Aquí teniu el resultat!!! :)
moltissimes gracies Anna!!!!

¡¡¡Buenos días!!! Hoy os enseño una bolsita y una mochila... aix... que gusta muuuucho!!! Ya hace muchas semanas  que Ana me preguntó si podía hacer una bolsita a Nil y una mochila a Max, con esa tela tan bonita de piratas  combinada con la tela verde a rayas... y parecía como si me estuvieran esperando-la... me quedava justo hacerlo todo :) Aquí está el resultado! :) Muchissimas gracias Anna!!!
 




 

dilluns, 26 de gener del 2015

HaPpY BiRtHdAy ItZiAr!!!!






iii el passat 21 de gener va ser l’aniversari de la Itziar... 11 anys... com passa de ràpid els temps!!!! i pensant pensant que li podria fer... la corona ja ho tenia clar!!! i ja fa setmanes que dissimuladament li vaig preguntant i demanant consells de combinacions de teles... així anava descobrint pistes del que li agradava :) !!!! i aquí ho teniu... la corona, un buff, una guirnalda i una samarreta amb tela de pissarra!!!! així ella pot acabar-ho de dissenyar-ho tot ;)!!!! Amb ella i va encantar!!!!!

MOLTISSIMES FELICITATS ITZIAR!!!!!


III el pasado 21 de enero fue el cumpleaños de Itziar... 11 años que rápido pasa el tiempo!!!!!! Ii pensando pensando que le podía hacer... la corona ya lo tenía claro!!! y hace semanas le voy  preguntando y pidiendo consejos de combinaciones de telas... así que me iba dando pistas de lo que le gustaba:)!!!!!! y aquí tienes la corona, un buff, una guirnalda y una camiseta con tela de pizarra!!!!!! Así puede terminar de diseñar-lo todo;)! A ella le gusto mucho!!!!!!
MUCHISSIMAS FELICIDADES ITZIAR!!!








dissabte, 24 de gener del 2015

Un CoNjUnT MoLt EnCoNjUnTaT!!!



Últimament no escric gaire… la veritat es que em falta temps!!!! Iii per això vull agrair-vos a tots vosaltres!!!! Per seguir Teixint Retalls, per les visites a la paradeta, al blog, els vostres missatges, el vostre temps, els vostres encàrrecs, les converses… Gràcies a vosaltres la màquina no para de treure FUM!!!! :D
Avui us ensenyo un conjunt molt conjuntat… En Lucas, en Miguel i en Marcos són tres germans i la seva àvia em va dir que els hi volia fer un detall per a cadascun… Així que vaig fer servir la mateixa tela per a fer la motxilla i els estotjos!!!!
Aquí teniu el resultat!!!!
Moltes gràcies Tia Mª Carmen!!!!

Últimamente no escribo mucho... la verdad es que me falta tiempo!!! Iii aprovecho la ocasión para daros las gracias!!! Gracias por seguir “Teixint Retalls”, por vuestras visitas al  blog, vuestros masajes, vuestro tiempo, consejos, conversaciones, etc. Gracias a vosotros la máquina para de sacar humo!!! : D
Hoy enseño un conjunto muy bien conjuntado...  Lucas, Miguel y Marcos son tres hermanos, su abuela me dijo que querían hacer un detalle para cada uno.... Utilice a la misma tela para hacer la mochila y los estuches!!!!!!Aquí tenéis el resultado! Gracias tía mª Carmen!!!
La MotXilla 



l'estoig...



 L'estoig enrotllable...




El conjunt!!!!


 

divendres, 16 de gener del 2015

Iiiii MeS MoTxiLLeS!!!!



Aquí teniu tota una nova col·lecció de motxilles !!! La col·lecció hi podeu trobar 8 models diferents, cadascuna amb el seu animal… plenes de colors alegres i divertits combinats amb el negre que encara fa que ressalti tot més!!!! A mi m’agraden molt totes!!! I a tu quina es la que més t’agrada??? No les deixeu escapar ;)



Aquí tenéis una nueva colección de mochilas!!! En la colección encontrareis 8 modelos distintos, cada uno con su animalito... lleno de colores alegres y divertidos combinados con el negro que todavía hace que  resalten todavía mas!!! A mi me gustan todos!!! Y a ti ¿cual es la que mas te gusta??? No las dejes escapar ;)











:)